У Києві «накрили» порностудію
Україна

У Києві «накрили» порностудію

21 січня 2020, 15:14
0
0
Сподобалось?
0

У Києві правоохоронці викрили віртуальну порностудію. Трьом фігурантам повідомили про підозру. 

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

"Київські правоохоронці припинили діяльність віртуальної порностудії. На орендованих квартирах дівчата за грошову винагороду транслювали онлайн на відповідних сайтах відео порнографічного характеру. Трьом фігурантам пікантного бізнесу повідомили про підозру. Досудове розслідування триває", - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, відомості про правопорушення внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів.

"Правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцями розташування веб-студій, а також місцем проживання у Київській області 33-річної організаторки та її спільників – 30-річної киянки та 35-річного адміністратора", - йдеться у повідомленні.

У порностудії за винагороду "працювали" 20 дівчат. Підбір веб-моделей здійснювали адміністратори через оголошення в Інтернеті. У подальшому вони навчали їх транслювати порнографічне відео в режимі онлайн на спеціалізованих сайтах. Попередньо встановлено, що за місяць організаторка отримувала від діяльності близько 100 тисяч гривень.

"Під час обшуків правоохоронці вилучили докази злочинної діяльності: комп’ютерну техніку, мобільні телефони, гроші, еротичні іграшки та білизну. Двом адміністраторам та веб-моделі повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України", - повідомили у поліції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися