На Херсонщині дитина впала в 10-метровий колодязь
Україна

На Херсонщині дитина впала в 10-метровий колодязь

27 січня 2020, 15:07
0
0
Сподобалось?
0

26 січня на Херсонщині у Чорнобаївці 9-річний хлопчик провалився у 10-ти метровий колодязь. 

Про це повідомляє "Новий день".

Граючись у хованки, двоє дітей забігли на пустир, густо вкритий сухим бур’яном. У заростях один з хлопців впав у колодязь. Його друг покликав на допомогу матір. Жінка зателефонувала на 101. Рятувальники, прибувши на місце, встановили, що дитина знаходиться у зі старовинному колодязі, завглибшки не менше 10 метрів. Кажуть, дитині неабияк пощастило, що бутом були обкладені тільки стіни. До того ж, хлопчик приземлився на підстилку — сміття, з яким він провалився. Із пастки малого витягували завдяки дебелій мотузці. Спочатку на ній спустився боєць аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС. Він міцно обв’язав тулуб дитини, у цей час нагорі двоє його колег міцно тримали другий кінець мотузки.

Налякану дитину передали медикам «швидкої». Хлопчик не постраждав, наразі його додатково обстежують лікарі, аби виключити струс головного мозку.

Цікаво, що про колодязь, якому щонайменше 100 років, і гадки не мали у сільській раді. Мовляв, вже років 40, як у Чорнобаївці використовують новий водогін, ця ж яма від старої системи, і її начебто колись засипали. На балансі місцевого комунального підприємства такого колодязя немає. В ГУНП в Херсонській області зазначили — за фактом події проводять перевірку, до ЄРДР відомості не вносили. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися