На передовій зіграли весілля
Україна

На передовій зіграли весілля

27 січня 2020, 16:30
0
1
Сподобалось?
1

Нещодавно відсвяткували весілля військовослужбовці Сергій  та Анна. Їхні погляди зустрілись на полігоні у с.Гончарівське, а почуття розгорілись на Світлодарській дузі.

Про це повідомляє у Фейсбуку оперативно-тактичне угруповання “Північ”.

Сергій розповідає, що побачив Анну ще на полігоні в Гончарівському, дівчина йому сподобалась і коли та потрапила до шпиталю, то в серці щось защемило. Від тоді з поля зору її не випускав. Зустрічатися пара розпочала, коли підрозділ перебував на Світлодарській дузі.

Наречений родом з Чернігівщини, на війну потрапив ще в 2014 році по мобілізації і пройшов шлях від солдата до офіцера. Наречена ж Черкащанка, із родини військових, пішла на війну вслід за своїми братами, які вже декілька років несуть службу на передовій. Із пропозицією Сергій не барився, коли разом з Анею були на весіллі у своїх друзів, то остаточно вирішив – сім'ї бути! Побратими говорять, що вже давно зрозуміли, що між Сергієм та Анною є щось більше аніж спілкування і коли справа дійшла до одруження, то не здивувалися.Наречена згадує, що з самого дитинства мріяла про білу сукню і саме таке весілля. Завдяки волонтерам і побратимам підрозділу парі вдалося втілити мрії в реальність. 

Після одруження Сергій зізнається, що вірить в те, що незабаром війна закінчиться і разом із Анною далі продовжать будувати сім'ю у Білій Церкві. Командир батальйону в якому проходять службу молодята розповідає, що підготували для пари романтичний сюрприз. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися