У мережі з’явились фейкові оголошення про продаж вакцин від «китайського» коронавірусу
Україна

У мережі з’явились фейкові оголошення про продаж вакцин від «китайського» коронавірусу

27 січня 2020, 19:49
0
0
Сподобалось?
0

На інтернет-сайтах почали з’являтися оголошення про продаж вакцини від китайського коронавірусу nCoV. Вони є неправдивими, адже точно відомо, що вакцини саме від коронавірусу типу nCoV на сьогодні не існує.

Про це повідомляє 24 канал.

Ціну за фейкову вакцину від коронавірусу nCoV виставили у 2500 гривень. В оголошенні не вказано, де пропонується вакцина саме від nCoV, проте це стає чітко зрозуміло зі страхітливого повідомлення: "Продам вакцини від коронавірусу. Вакцина від моторошного вірусу, що добрався до нас із Китаю".

Розроблена ця протиотрута в Ізраїлі кращими спеціалістами своєї справи. Якщо хочете вберегти себе і своїх рідних та близьких, тоді терміново замовляйте протиотруту від CoV вірусу! – зазначають у повідомленні шахраїв.

Зауважимо, що насправді перші клінічні випробування вакцини від коронавірусу типу nCoV відбудуться впродовж 3 місяців. Досвід попередніх років свідчить про те, що створення вакцини потребує значно більше часу. Зокрема, вакцина від лихоманки Ебола була створена лише через 20 років досліджень. А щеплень від вірусу Зіка або атипової пневмонії дотепер не існує.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися