Кива оплатив комуналку жінці, якій «слуга» порадив продати собаку
Україна

Кива оплатив комуналку жінці, якій «слуга» порадив продати собаку

2 лютого 2020, 18:51
0
0
Сподобалось?
0

Народний депутат від фракції “Опозиційна платформа − За життя” Ілля Кива оплатив рахунок за житлово−комунальні послуги жінці з Кіровоградської області, якій його колега від фракції “Слуга народу”, порадив продати собаку. 

Про це сам Кива написав у своєму Фейсбуку.

“Оголошую челлендж #допоможи_пенсіонеру. Я закликаю всіх допомогти пенсіонерам, які ледве зводять кінці з кінцями – оплатіть їхні борги за комунальні послуги, придбайте їжу чи одяг, допоможіть купити ліки! Ми не повинні стояти осторонь і дивитися, як вимирає від голоду і відсутності грошей на виживання ціле покоління людей. Замість адекватних рішень і реальної допомоги звичайним пенсіонерам “нова влада” через свою некомпетентність і безграмотність пропонує продати собаку. Це єдине рішення проблем, на яке вони здатні? Вони не шукають шляхи покращення життя для наших пенсіонерів і малозабезпечених. Вони продовжують давати ці знущальні субсидії, яких і так не вистачає, тільки тут вони вирішили обдурити людей. Люди зводять кінці з кінцями. У країні відсутні механізми юридичного захисту людей. Ніхто нічого не пояснює, ніхто не перевіряє… Люди залишаються з боргами і безвихіддю один на один. Реальний приклад цьому ситуація Любов Павлівни з села Аджамка Кіровоградської області. Пенсія у неї 2000 грн на місяць, а платежі за комунальні послуги перевищують цю суму більш ніж на 100 грн. Ви вважаєте це справедливо? Я особисто ні!”, − зазначив він.

Також Кива запевнив, що сьогодні відправив своїх помічників юристів з метою розібратися, в чому причина ситуації, що склалася, чому жінці нараховано мінімальну субсидію. “І ми досягнемо відновлення справедливості для цієї жінки. Це питання буде під моїм особистим контролем. Ми не повинні проходити повз людей, яким дійсно потрібна допомога. А “Слугам Народу” я хочу сказати тільки одне − прийде час і вся країна побачить ваше справжнє обличчя. Ви переплутали народ з олігархами, і замість допомоги простим людям – служіть своїм американським покровителям. Результат буде дуже скоро − люди все бачать і виженуть вас мітлою і за свої злочини ви будете сидіти довгі терміни”, − завершив він свій допис.






Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися