У Дніпрі спіймали педофіла, жертвами якого стали 17 дітей
Україна

У Дніпрі спіймали педофіла, жертвами якого стали 17 дітей

4 лютого 2020, 14:25
0
0
Сподобалось?
0

У Дніпрі правоохоронці затримали 60-річного чоловіка та повідомили йому про підозру у розбещенні неповнолітніх та виготовленні дитячої порнографії.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

Співробітники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми встановили, що затриманий шукав дітей та вивозив їх у безлюдні місця. Потім різними шляхами змушував імітувати дії сексуального характеру, фіксуючи все на фото. Також у деяких дітей він забирав цінні речі. Упродовж декількох років жертвами зловмисника стали 17 дітей.

В результаті чоловіка затримали за розбійний напад на дитину та осудили. Наразі підозрюваний відбуває покарання в місцях позбавлення волі.

Під час розслідування цього факту були проведені обшуки та вилучені електронні носії інформації, на яких містилася дитяча порнографія.

"3 лютого 2020 року злочинцю повідомили про підозру за ч. 5 ст. 301 (ввезення, виготовлення та збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі", – зазначили у пресслужбі.

Нагадаємо, 16 січня в Україні набув чинності закон, який передбачає створення в країні Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості неповнолітніх.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися