Українець із заблокованого через коронавірус лайнера розповів про ситуацію на борту
Україна

Українець із заблокованого через коронавірус лайнера розповів про ситуацію на борту

7 лютого 2020, 12:36
0
0
Сподобалось?
0

Українець, який перебуває на заблокованому лайнері у Японії через коронавірус, розповів про ситуацію на борту.

Про це один з членів екіпажу розповів ТСН .

За словами нашого співвітчизника, нині на кораблі карантин, зачинені усі пасажирські зони, пересуватися можна лише команді і то у масках та рукавичках. Попри це, українець зазначає, паніки немає.

Загалом жертвами смертоносного коронавірусу у світі вже стали 636 людей, понад 31 тисяча має підтверджені симптоми. Серед загиблих і лікар, який ще наприкінці грудня першим почав бити на сполох через загадкову недугу. Тоді влада хотіла його заарештувати за поширення чуток та паніки. Люди у соцмережах обурені таким ставленням до медика і вимагають від уряду не приховувати правди. 

Українське МЗС нині тримає контакт з нашими громадянами у країні, а також вирішує, чи евакуювати на батьківщину український екіпаж з лайнера, що стоїть на карантині в Японії. Тамтешня влада нікому окрім хворих, яких відправляють до шпиталю, не дозволяє полишати облавок.

«Ми хочемо, щоб екіпаж та пасажири залишалися на борту і чекали у своїх кімнатах. Ми вживаємо усіх необхідних заходів, щоби попередити поширення інфекції. Особливу увагу ми приділяємо старшим людям, які найбільш вразливі», - каже міністр охорони здоровя, добробуту і праці Японії Като Кацунобу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися