У Криму матір зарізала 7-річного сина
Україна

У Криму матір зарізала 7-річного сина

9 лютого 2020, 13:53
0
0
Сподобалось?
0

8 лютого у Сімферополі в анексованому Криму в салоні автомобіля знайшли тіло 7-річної дитини з численними ножовими пораненнями.

Про це повідомляє Обозрєватєль.

"Пізно увечері 8 лютого в салоні автомобіля, припаркованого на вулиці Сельвінського міста Сімферополя, було виявлено тіло 7-річного хлопчика з множинними колото-різаними пораненнями в живіт і груди. Поруч із машиною з ознаками медикаментозного отруєння без свідомості перебувала жінка, як пізніше встановило слідство – мати дитини", – йдеться в повідомленні. 

На місце прибула слідчо-оперативна група і криміналісти.

Встановили, що вранці 8 лютого 40-річна жінка забрала сина у чоловіка, з яким він проживав після розлучення батьків, і повинна була повернути дитину у визначений час. Коли ж, ближче до вечора, жінка перестала виходити на зв'язок, родичі забили на сполох. Увечері її в несвідомому стані з ознаками медикаментозного отруєння виявили у машини перехожі, які і викликали співробітників правоохоронних органів.

Жінку госпіталізували. За фактом події порушили кримінальну справу.

Під час огляду місця злочину вилучили докази, які свідчать про заподіяння смертельних поранень дитині його матір'ю, знаряддя вбивства, порожні упаковки від сильнодіючих медичних препаратів. Ведуться допити родичів і найближчого кола осіб сім'ї, призначені всі необхідні експертизи.


У цій машині виявили тіло хлопчика


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися