Не розведення військ, а «розвод»: відома парамедик записала відеозвернення до Зеленського
Україна

Не розведення військ, а «розвод»: відома парамедик записала відеозвернення до Зеленського

11 лютого 2020, 22:28
1
2
Сподобалось?
2

Парамедик батальйону «Госпітальєри» Ярина Чорногуз записала відеозвернення до президента України Володимира Зеленського, у якому вона закликає Гаранта зупинити розведення військ на Донбасі.

"Моє відеозвернення до президента України Володимира Зеленського. Нічого особливого, як він скоріш за все вирішить. На злободенну тему про «прекратіть стрелять» і «розведення» або радше – тотальний развод його і нас із вами. Але дуже хочеться, щоби пан Володимир побачив і почув це відеозвернення. Буду йому дуже вдячна за відповідь на кілька запитань. Мені дуже важливо, щоб він їх почув. 

Прошу подивитися це відео також усіх утомлено-абстрагованих від війни. Можливо, ви зрозумієте, що з вами в країні поруч мешкають люди, які пройшли певну точку неповернення у голуб’ячий світ споживацького комфортного й не менш ілюзорного російського міфу про «мир». Для яких загибель людини, воїна, є не просто одною новиною у стрічці для проскролу вниз. А є живою присутньою втратою, з якою жити все життя. Є тим непрощенним злочином, за який винуватець має отримати покарання", - каже дівчина.

Також вона закликає людей записувати подібні відеозвернення та робити дописи із розповідями про загиблих у цій війні і висловлювати свою позицію про розведення, аби показати ціну, яка заплачена за території, з яких зараз збираються відводити українські війська, аби їх захопили російські окупанти. 

Окрім того, Ярина дякує своєму загиблому коханому - волинянину Миколі Сорочуку, який віддав своє життя, захищаючи рідну державу. 

Нагадаємо, парамедика Ярину Чорогуз та волонтерку, які їхали з Луцька до Києва з похорону атовця Миколи Сорочука, водій висадив з автобуса, бо вони просили вимкнути російський серіал.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Олександр
    Олександр

    Нажаль потрібно усвідомити що ключ до перемоги у цій війні перебуває у Києві. Разом з тим варто зрозуміти що РФ,США,Україною керують не президенти а керманичі /не українські/ яких по телебаченню не показують. Та останнє президенти змінились а керманичі поки що ні та змінити їх можуть лише національно свідомі громадяни.

    12 лютого 2020, 19:06
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися