Як живуть українці в карантинному місті Китаю
Україна

Як живуть українці в карантинному місті Китаю

12 лютого 2020, 15:18
0
0
Сподобалось?
0

У Китаї в місті Ухань, де вирує коронавірус, нині перебувають майже півсотні українців, вони так і не дочекалися евакуації.

Двоє українських спортсменів, які приїхали до Китаю працювати тренерами показали життя міста зараз, - передає ТСН.

Хлопці мріють про евакуацію в Україну. Кажуть, на днях заходив друг – на прощальну вечірку. Однак рейс додому знову зірвався.  «Ми віддали йому всі продукти, бо бути впевнені, що ми поїдемо, що все буде добре», - каже юнак.

Тепер хлопці змушені йти по харчі, а це означає, що в черговий раз наражатися на небезпеку підхопити коронавірус. Вийти з дому, не так-то й просто, треба заповнювати звітність.

В одному з магазинів їм не пощастило: полиці порожні.  Хлопці все ж знаходять супермаркет, куди щойно завезли харчі.  Продукти часом просто роздають на вулицях, тож  хлопцям перепали цибуля й часник.

Не може дочекатися евакуації з Уханю й українська модель Олександра Волкова. Дівчина благає уряд вивезти її й, каже, готова до будь-якого карантину. «Не знаєте, де нас розмістити, тах хоча б у печері. Байдуже», - каже дівчина.

Тим часом за даними агентства Франс-Прес, медики в Ухані – на межі виснаження. Працюють чи не цілодобово, одноразових масок та костюмів не вистачає. Журналістам деякі медики зізнаються, змушені навіть одягати підгузки, щоб зайвий раз не знімати одяг. Ця інформація на різкому контрасті з кадрами китайського державного телебачення. Там транслюють кадри, як щасливі медики виписують з лікарень щасливих вилікуваних пацієнтів.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися