Чернівчанка відповіла взаємністю хворому на онко та у інвалідному візку чоловіку, який добивався її 7 років
Україна

Чернівчанка відповіла взаємністю хворому на онко та у інвалідному візку чоловіку, який добивався її 7 років

16 лютого 2020, 16:26
0
0
Сподобалось?
0

Павло Кисіль та Яніна Волосянкіна почали зустрічатися після семи років дружби. Уже півтора роки вони - пара. Шлях до стосунків був довгим, - йдеться у сюжеті UA Чернігів. Зараз закохані майже 6 місяців живуть разом у Чернігові.

Згадують історію знайомства. Павло залицявся до Яніни, вони багато спілкувалися, але зрештою хлопець зрозумів - є проблема. І назва їй - френдзона.

"Вона мене тупо морозила, бо спочатку у неї був якийсь чувак незрозумілий, а потім просто морозила, тому що могла, бо це весело. Я її добився, коли уже був на інвалідному візку, без бороди і лисий", - розповідає Павло.

"Він був дуже хорошим другом, з ним можна було говорити на будь-які теми. Я боялася, якщо це зайде за якісь інші рамки, якщо у нас щось не вийде, то я втрачу не тільки хлопця, а ще й друга. Мені цього не хотілося", — згадує дівчина.

Знайшовши вихід із френдзони Павло ділиться досвідом: "Перше правило френдзони: не потрапляти у неї. Звідти реально складно вийти, майже нереально".

"В принципі, потім береш і плюєш. Починаєш зустрічатися з іншими дівчатами. Вона починає тебе ревнувати. І вже через такий стрибок з "переподвиподвертом" можна починати щось робити", — рекомендує хлопець.

Потім у Павла виявили онкологію. Через хворобу він опинився у інвалідному візку. Але життя тривало і, врешті, на вечірці з нагоди його дня народження стався переломний момент.

"Ми сиділи у колі друзів і грали в гру "Правда або дія" і я вибрав дію. І моя подруга каже: "Поцілуй Яну". Я такий - не проти? І вона — нє, давай. Вони всі рахують до п'яти, а ми вже не слухаємо. Нам уже все одно. Я такий — сподобалося? А вона - да. І ми не почали зустрічатися. Якось ми опинилися вже вдома і я кажу: "Мені цього мало. Давай ми або зав'язуємо з цим ділом, або продовжуємо серйозно", — пригадує Павло і додає, що Яна погодилася на стосунки.

Найголовніше у своїх стосунках Яніна та Павло вважають відвертість та взаємодовіру. Без жодних натяків. Закохані зізнаються, що й про весілля думають, але у перспективі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися