У Камені-Каширському презентували «Волинський небесний батальйон»
Україна

У Камені-Каширському презентували «Волинський небесний батальйон»

22 лютого 2020, 22:12
0
0
Сподобалось?
0

«Волинський небесний батальйон» – унікальне видання, в якому зібрані 167 спогадів про полеглих на війні волинян. Днями книгу презентували у Камені-Каширському. Відзначимо, що саме цей район першим закупив і вручив «Волинський небесний батальйон» сім’ям полеглих земляків.

Презентацію книги у Камені-Каширському особисто провів шеф-редактор всеукраїнського тижневика «Вісник + К», заслужений журналіст України Євген Хотимчук. На тематичний захід, який проходив у методичній залі районного будинку культури, прийшли члени сімей загиблих воїнів, молоде покоління, громадськість.

Насамперед присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв, які полягли в боях за незалежність й територіальну цілісність України, а також поіменно згадали дев’ятьох  загиблих у зоні АТО/ООС земляків.

Як зазначив у своєму виступі Євген Хотимчук, сповіді, котрі наповнюють книгу, неможливо читати без сліз, адже вони – про воїнів, які віддали свої життя за Батьківщину. Над виданням колектив редакції працював три роки. До благородної справи долучилися також понад 30 журналістів із районів та міст.

Від імені родин загиблих виступила Галина Федорівна Шеметюк – мати учасника АТО Олександра Шеметюка, життя якого обірвалося на Сході 2015 року. Вона закликала пишатися своїми Героями, зберігати їх світлу пам’ять як безцінну реліквію та молитися за мир в Україні.

Патріотичне тло заходу забезпечили концертними номерами вихованець дитячої школи мистецтв Михайло Виндюк і вокалістка районного будинку культури Людмила Лесик.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися