У Нових Санжарах стало зле евакуйованій з Китаю іноземці
Україна

У Нових Санжарах стало зле евакуйованій з Китаю іноземці

23 лютого 2020, 15:43
1
1
Сподобалось?
1

Іноземці, яку евакуювали з охопленого спалахом коронавірусу Китаю до України, знадобилася медична допомога в санаторії Нацполіціі в Полтавській області, куди її помістили на обсервацію.

Як повідомив 23 лютого заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко, напередодні жінка звернулася зі скаргами на болі в животі.

Медпрацівники її оглянули та встановили попередній діагноз – загострення хронічної гастроентерологічної хвороби. Фахівці провели додаткове обстеження, діагностику і призначили лікування.

"Лікарі прибули із пересувним апаратом для проведення ультразвукової діагностики та зі спеціальними контейнерами для забору проб. Полтавські медики спрацювали оперативно. Зайшли, здійснили медичний огляд та вийшли із приміщення обсерватора із дотриманням всіх протиепідемічних норм", – сказав заступник міністра.

Для іноземки склали план лікування, призначили дієтичне меню і залишили на спостереження в обсервації. Зараз вона та інші евакуйовані відчувають себе добре.

У МОЗ підкреслили, що станом на четвертий день обсервації ані в цієї жінки, ані в інших людей в обсервації жодних ознак гострих респіраторних захворювань немає.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Хххх
    Хххх

    Лжёте , не верю .

    23 лютого 2020, 15:59
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися