На Запоріжжі чоловік зарубав сокирою двох жінок та спалив їх тіла
Україна

На Запоріжжі чоловік зарубав сокирою двох жінок та спалив їх тіла

24 лютого 2020, 15:52
0
0
Сподобалось?
0

На Запоріжжі поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві двох жінок. 

Як повідомляє пресслужба поліції Запорізькій області.

Так, житель села Преображенка повідомив правоохоронців, що 22 лютого пішли з дому і не повернулись його мати та дружина. Також 23 лютого на сміттєзвалищі в селі Преображенка виявлені обгорілі рештки людського тіла. 

На місце виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції. Поліцейські встановили, що 22 лютого близько 10:00 на сміттєзвалищі під час збирання металобрухту між місцевим жителем та двома жінками, його односельцями, виникла сварка. 

«Чоловік схопив сокиру і вдарив молодшу жінку по голові, а потім щоб позбутися свідка подій, наніс декілька ударів і старшій жінці. Від отриманих травм обидві померли на місці. Далі щоб приховати сліди злочину, зловмисник підпалив тіла», - йдеться у повідомленні. 

Працівники поліції встановили особу та місцезнаходження підозрюваного і затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися