Українка з круїзного лайнера вилікувалась від коронавірусу
Україна

Українка з круїзного лайнера вилікувалась від коронавірусу

28 лютого 2020, 12:22
0
0
Сподобалось?
0

Українку, у якої виявили коронавірус на борту круїзного лайнера Diamond Princess біля берегів Японії, виписали з лікарні.

Про це Українській правді розповіла прессекретар МЗС України Катерина Зеленко.

"Українку було 27 числа виписали із лікарні та перевезли до готелю. Зараз посольство України в Японії надає нашій співвітчизниці необхідне сприяння. Інші троє наших громадян продовжують перебувати у медичних закладах. Поки що дата їх виписки невідома", - каже вона

За словами Зеленко, стан ще трьох українців, у яких виявили коронавірус на борту круїзного лайнера Diamond Princess, покращується.

Загалом на борту Diamond Princess знаходилися 24 громадяни України. У 4-х з них виявили коронавірус. Ще 20 українців наразі перебувають на Diamond Princess.

Від евакуації в Україну вони відмовилися.

Речник МЗС повідомила, що з метою прийняття рішення про можливість залишення членами екіпажу лайнера у Японії місцеві медики провели необхідні тести, результати яких наразі опрацьовуються і ті українці, які отримають позитивні результати тестів, госпіталізують до місцевих медзакладів, а ті, які негативні – продовжать карантин.

Загалом на коронавірус захворіли 5 громадян України: 4 - на борту Diamond Princess, 1 - в Неаполі, Італія. На території України випадків захворювання не зафіксовано. Водночас, випадки захворювання на коронавірус починають виявляти на території сусідніх до України країн.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися