Госпіталізували ще одну українку, яка повернулась з Італії
Україна

Госпіталізували ще одну українку, яка повернулась з Італії

28 лютого 2020, 13:47
0
0
Сподобалось?
0

27 лютого прикордонники в аеропорту «Бориспіль» зафіксували в українки, яка повернулась з Італії, підвищену температуру.

Про це в коментарі УНІАН повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

Жінку передали до одного з медичних закладів Києва у рамках посилених заходів контролю з недопущення поширення на територію України нової коронавірусної інфекції.

«На всіх напрямках здійснюється посилений контроль людей, які слідують в Україну, як на державному кордоні, так і на лінії розмежування і на адміністративній межі з Кримом. Посилені заходи контролю розпочалися на пункті пропуску «Тиса» 25 лютого і зараз вони поширені на весь кордон», - нагадав він.

За словами речника Держприкордонслужби, за час посиленого контролю на кордонах температурному скринінгу піддали близько 160 тисяч осіб, які слідували в Україну.

«Ми активно продовжуємо ці заходи спільно з МОЗ і місцевими органами влади. Наша основна задача – в першу чергу виявити тих осіб, у яких може бути підвищена температура або які мають симптоми захворювання, щоб у подальшому їх міг оглянути і встановити причини медичний персонал», - сказав Демченко.

За його словами, «вчора в аеропорту «Бориспіль» у громадянки України, яка прилетіла з Італії, була підвищена температура, її передали медикам і вона була направлена в один із медичних закладів Києва. Наскільки відомо, то не підтверджується її захворювання на коронавірус, там ГРВІ, але остаточно щодо стану здоров’я цієї громадянки можуть сказати тільки медики».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися