Нардеп зі «Слуги народу» під час сесії у Мелітополі вибив двері і стрибав по столах. Відео
Україна

Нардеп зі «Слуги народу» під час сесії у Мелітополі вибив двері і стрибав по столах. Відео

28 лютого 2020, 17:59
0
-2
Сподобалось?
-2

У п'ятницю, 28 лютого, народний депутат від "Слуги народу" Володимир Крейденко зірвав сесію в Мелітопольській міськраді. Політик виламав двері до сесійної зали і, увірвавшись у приміщення, почав стрибати по столах.

Крейденко привіз до їхнього міста людей з Києва і разом з прихильниками екснардепа Євгена Балицького організував бійки в міськраді, - передає Обозреватель.

Відомо, що вранці, 28 лютого, відбувся мітинг проти ухвалення закону про землю. Протестувальники привезли під стіни мерії сільгосптехніку та вийшли з плакатами: "Ганьба Крейденку! Геть від нашої землі", "Вово! Земля не товар", "Крейденко – продаж землі – зрада України".

Водночас поруч "слуга народу" організував пікет, на якому вимагали скасувати тарифи тепломережі. Серед присутніх на цьому заході, крім місцевих жителів, виявилося багато приїжджих. За інформацією видання, в натовпі було помічено учасників мелітопольського маршу "російська весна" 2014 року.

Повідомляється, що Крейденко з прихильниками почали руками й ногами вибивати двері до сесійної зали. Причому за цим спостерігали правоохоронці, які зробили йому лише зауваження. На що "слуга народу" заявив, що буде писати заяву на поліцейських, які перешкоджають діяльності депутата ВР.

Пізніше Крейденко все-таки прорвався в приміщення, де місцеві депутати збиралися проводити засідання. Але він зайняв крісло ведучого сесійного засідання секретаря та не хотів його залишати. Управсправами виконкому Михайло Семикин намагався закликати до порядку нардепа, але той вчепився в крісло і кричав на весь голос. Потім дійшло до обливання одне одного водою. Всі скандували Крейденку: "Ганьба!".

Секретар міськради Роман Романов з трибуни закликав до порядку та вимагав у Крейденка покинути президію.

"Володимире Вікторовичу, я прошу вас поводитися, як личить народному депутату, а не вносити деструктив у проведення сесії! Ви ведете себе, як нецивілізована людина. Прошу залишити місце в президії, як того вимагає регламент, сісти в залі та згідно з регламентом виступити, коли голова дасть вам слово", – зазначив Романов.

Крейденко, намагаючись зірвати засідання, вибіг до трибуни, але його зупинили депутати міськради. На що політик закричав: "Народного депутата затиснули!" У підсумку в залі почалася бійка. У сутичці Крейденку вдалося навіть схопити за горло місцевого депутата Максима Бельчева. Водночас поруч стояли поліцейські, які намагалися контролювати ситуацію.

Пізніше "слуга" скочив на столи та вигукував, що йому не дають виступити. В результаті довелося достроково закрити сесію.

Уже на виході з мерії Крейденко заявив, що 1 березня він подасть у Верховну Раду постанову з ініціативою про розпуск Мелітопольської міської ради.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися