На Київщині підліток порізав ножем тітку і 4-річного брата
Україна

На Київщині підліток порізав ножем тітку і 4-річного брата

3 березня 2020, 09:51
0
0
Сподобалось?
0

На Київщині 14-річний хлопець, якому надокучили повчання тітки,  порізав її та свого двоюрідного 4-річного брата ножем та сокирою.

Про це інформує пресслужба поліції Київщини.

Як з’ясувалось, підліток проживав разом з родичами окремо від матері-киянки, оскільки ходив до приватного навчального закладу, що неподалік. 

Між родичами сталася чергова сварка і тоді у малолітнього виник злочинний умисел. Хлопець взяв кухонний ніж і накинувся на свою тітку – наніс її удар ножем у груди. 

Жінка почала оборонятися і вихопила  ножа, однак племінник побіг на кухню і взяв ще одного ножа та сокиру. Потерпіла вибігла з хати і почала телефонувати сестрі, однак, школяр вибив сокирою в неї з рук телефон та знову почав наносити удари. Пізніше зловмисник переключився на 4-річного двоюрідного брата, якому також наніс чисельних ножових поранень.

Саме в цей час додому повернулась мати кривдника, якій родичка встигла повідомити про злочин. Втім, хлопець намагався вдарити ножем і рідну мати, а потім він втік з подвір’я у невідомому напрямку.

Потерпілі родичі перебувають в реанімаційному відділенні лікарні із множинними ножовими пораненнями, їх стан стабільно тяжкий. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися