Зеленський в Раді побіг на розбірки до Гончаренка після його гарячого виступу за трибуною
Україна

Зеленський в Раді побіг на розбірки до Гончаренка після його гарячого виступу за трибуною

4 березня 2020, 22:07
0
-2
Сподобалось?
-2

4 березня на позачерговому засіданні парламенту нардеп Олексій Гончаренко різко розкритикував діяльність Президента України Володимира Зеленського. Зокрема, він зазначив, що не виконані обіцянки про кінець епохи бідності, в результаті - заморожені пенсії. 

"Ви обіцяли, що після 70 років нужденні люди не будуть сплачувати тарифи. І де воно? Ви обіцяли підвищення пенсій людям старше 80 років. Де воно? Навіть ту індексацію, яку ви по закону мали зробити зараз. Ви її не робите. Нема кінця епохи бідності, може тільки для ваших друзів. Ви обіцяли кінець епохи кумівства, але ми бачимо, де ваш кум пішов, де Баканов? Пішов за чортами ганятись, чи за розбійниками? Це ваш друг, сусід і партнер, ви таких всіх назбирали. Це ваша епоха кумівства", – заявив Гончаренко.

Також нардеп розкритикував високі зарплати міністрів, звинуватив нібито виплатах у конвертах депутатам "Слуги народу", а також в тому, що не позбавлений мандата нардеп з президентської партії засуджений за зґвалтування.

Після цього Володимир Зеленський пройшов через весь зал Ради до нардепа. Президент відмовився потиснути йому руку, та, як зазначив Олексій Гончаренко у Фейсбуку, попросив не переходити на особистості.

"Багато пишуть, що сказав Зеленський? Зеленський підійшов і сказав: не переходьте зі мною на особистості.

Я до цього ставлюся філософськи. Сьогодні Володимир Олександрович став найголовнішим опозиціонером в країні. Всій владі зелених потрібно йти. Ось просто бути чесними з собою взяти і піти. На жаль, він забув про себе. Що він їх і привів.

А особистості, Володимир Олександрович, вони як раз і стають політиками. Не персонажі серіалів, а тільки особистості. І якщо ви хочете залишитися в історії України - Президентом, то вам доведеться стати цією особистістю, а не продовжувати бути героєм серіалу. Причому, посереднього", – зазначив нардеп.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися