Кабмін призначив тимчасово виконуючого обов’язків міністра освіти і науки
Україна

Кабмін призначив тимчасово виконуючого обов’язків міністра освіти і науки

10 березня 2020, 12:04
0
0
Сподобалось?
0

Уряд призначив тимчасовим виконувачем обов’язків міністра освіти і науки Юрія Полюховича. 

Відповідне рішення ухвалено на сьогоднішньому засіданні уряду, - передає УНІАН.

Довідка. Полюхович народився 1 листопада 1980 року в м. Костопіль Рівненської області. Ступінь магістра з історії отримав 2003 року в Національному університеті "Києво-Могилянська академія".

Протягом 2009-2012 років навчався в аспірантурі Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кандидат історичних наук. Автор понад 40 наукових публікацій. З 2000 року – представник України в Європейській асоціації дослідників культури майя WAYEB. 

Упродовж 2014-2016 був науковим співробітником (постдокторантура) Університету штату Каліфорнія, Чіко (США). Працював також у Національному інституті антропології та історії (Мексика). З 2014 до 2016 року був радником міністра освіти і науки на громадських засадах. З 2017 року очолює громадську організацію «Українська науково-дослідна фундація». Вільно володіє англійською, іспанською та класичною чольті (мова ієрогліфічної писемності майя). 

11 вересня 2019 року був призначений на посаду першого заступника 11-го міністра освіти і науки Ганни Новосад. Роботу в МОН поєднує з викладанням у Національному університеті імені Тараса Шевченка магістерського курсу “Історія цивілізацій доколумбової Америки”.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися