Повернулись з турне Європою: у Дніпрі 40 артистів ізолювали з підозрою на коронавірус
Україна

Повернулись з турне Європою: у Дніпрі 40 артистів ізолювали з підозрою на коронавірус

17 березня 2020, 18:13
0
0
Сподобалось?
0

У Дніпрі з підозрою на інфікування новою коронавірусною інфекцією COVID-19 на обсервацію відправили 40 артистів театру опери і балету, які щойно повернулися з перерваних європейських гастролей. У трьох учасників колективу виявили підвищення температури.

Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської ОДА.

Людей, які мали ознаки ГРВІ, госпіталізували під нагляд медичних працівників до місцевої клінічної лікарні. Їм найближчим часом проведуть тест на коронавірусну інфекцію. Решта людей перебуватиме 14 днів на обсервації на території області. 

"Чи у них звичайне ГРВІ, чи COVID-19, виявить подальше спостереження та обстеження. Решта учасників колективу знаходяться в обсервації, де медичні працівники  спостерігатимуть за їхнім станом здоров’я найближчі два тижні. Зараз всі почуваються добре та не мають симптомів хвороби", - зазначив директор департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА Валерій Сердюк.

У пресслужбі розповіли, що колектив Дніпропетровського академічного театру опери та балету виїхав до швейцарської Женеви 11 березня. На гастролі відправилися двома автобусами. Загалом поїхало 39 артистів та працівники сцени і чотири водії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися