У Києві експрес-тест на коронавірус у військового пенсіонера виявився позитивним
Україна

У Києві експрес-тест на коронавірус у військового пенсіонера виявився позитивним

18 березня 2020, 19:46
0
0
Сподобалось?
0

Пенсіонера Міністерства оборони України перевіряють на наявність захворювання коронавірусом Covid-19 в Київському військовому госпіталі.

Про це повідомляє командування Медичних сил ЗСУ у Фейсбуку. 

17 березня в Національний військово-медичний клінічний центр «ГВКГ» звернувся пенсіонер Міноборони. Чоловік розповів, що він контактував зі своїм другом з ГРВІ, при цьому до останнього напередодні приїжджали діти, які живуть за кордоном. 

"Враховуючи зазначене та виявлені симптоми, військовому пенсіонеру зробили два експрес-тести з перевірки на можливе захворювання на гостру респіраторну хворобу, викликану коронавірусом COVID-19, один із яких дав позитивний результат", - йдеться в повідомленні. 

Інформація про пацієнта була передана в Київський міський лабораторний центр для встановлення кола можливих контактних осіб. Пацієнта ізолювали в спеціальному боксі клініки. Для підтвердження попереднього діагнозу у нього взяли біологічні проби на захворювання гострою респіраторною хворобою, викликаною коронавірусом COVID-19, які відправлені в Київський міський лабораторний центр. 

Результати будуть протягом трьох робочих днів. Стан здоров'я пацієнта задовільний, йому надається симптоматичне лікування. Він перебуває під постійним контролем з дотриманням суворого протиепідемічного режиму. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися