У Чернівцях пенсіонерам і безхатченкам роздають маски, дезінфектори і їжу
Україна

У Чернівцях пенсіонерам і безхатченкам роздають маски, дезінфектори і їжу

19 березня 2020, 19:09
0
0
Сподобалось?
0

У Чернівцях благодійники шиють медичні маски та роздають їх разом із дезинфікуючими засобами для малозабезпечених та пенсіонерів.

Про це розповіла відома волонтерка та керівниця організації «Місто добра. Центр доброти для матері і дитини» Марта Левченко.

Жінка зазначила, що намагається наразі об’їздити максимальну кількість точок, де може зустріти знедолених людей. Наразі вона роздає їм маски, дезинфікуючі засоби та інформаційні листівки про те, як потрібно себе захистити від коронавірусу. А у Центрі доброти для матері і дитини продовжують шити маски для малозабезпечених та пенсіонерів.

«Кожен з вас виносить сміття, прикріпіть, будь ласка, в кульочку декілька масок, мило, можливо, їжу. Про дезінфектори я мовчу. Зупиніться на секунду і запропонуйте маску пенсіонеру на вулиці. Це може робити кожен. Залишайте інформаційні записки, як себе вести, як захиститися від вірусу, поруч із смітниками, де збираються безхатченки та бідні, можливо, саме ви врятуєте таким чином життя», - закликала благодійниця.

Також Марта Левченко підкреслила, що наразі всі, і бідні, і багаті - одне ціле і залежать один від одного, тому варто допомагати тим, хто поряд.

«Я не хочу, щоб мої Чернівці перетворилися на Ухань. Я не хочу, щоб страждали люди яких я дуже люблю», - додала волонтерка. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися