Колишнього главу МЗС України затримали за підозрою у вбивстві керівника «Інтеру»
Україна

Колишнього главу МЗС України затримали за підозрою у вбивстві керівника «Інтеру»

25 березня 2020, 14:50
0
0
Сподобалось?
0

Колишнього главу МЗС України Леоніда Кожару підозрюють в умисному вбивстві голови правління телеканалу «Інтер» Сергія Старицького.

Слідчі поліції Київської області висунули підозру ексміністр закордонних справ Леоніду Кожарі у справі про смерть у його домі підприємця Сергія Старицького. Про це повідомили Корреспондент.net джерела в правоохоронних органах.

Стаття, яку інкримінують колишньому дипломатові, - "умисне вбивство" (ч. 1 ст. 115) Кримінального кодексу України. Адвокати сім'ї загиблого бізнесмена підтвердили, що правоохоронці висунули Кожарі підозру, і тепер у слідства є 72 години, щоб вибрати підозрюваному запобіжний захід.

"Зважаючи на тяжкість і спосіб вчинення злочину, особу підозрюваного і наявність ризиків, передбачених ч. 1 ст. 177 КПК України, це має бути виключно тримання під вартою без визначення суми застави", - повідомили адвокати.

Пізніше заступник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що Кожара вже затриманий співробітниками поліції і його доставлять до суду для обрання запобіжного заходу.

"Кожара і його дружина спочатку і досі стверджують, що Сергій Старицький наклав на себе руки... Слідчі і прокурори перевірили обставини загибелі колишнього директора телеканалу Інтер і дійшли висновку, що він не міг сам себе застрелити", - написав Геращенко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися