Шмигаль повідомив, за яких умов в Україні можуть скасувати карантин і режим НС
Україна

Шмигаль повідомив, за яких умов в Україні можуть скасувати карантин і режим НС

25 березня 2020, 21:17
0
0
Сподобалось?
0

Карантин і режим надзвичайної ситуації може бути скасований в Україні раніше 24 квітня. Це стане можливим, якщо країні вдасться перемогти коронавірус у більш короткий термін.

Про це повідомляє прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у відеозвернені у Фейсбуку. 

Він підкреслив, що "надзвичайна ситуація – це не надзвичайний стан, вона не порушує конституційні права та не ставить хрест на економіці".

"Перш за все, це про збільшення наших з вами спільних обов'язків для подолання епідемії. Єдина державна система цивільного захисту переведена в режим готовності. Цей порядок прискорює обмін інформацією між регіонами, лікарнями і людьми, задіяними до боротьби з коронавірусом. Як наслідок, ми зможемо діяти швидше. Бюрократичні питання не стануть перешкодою для забезпечення здоров'я українців", – сказав прем'єр.

Шмигаль зазначив, що Кабмін продовжує реалізовувати соціальні програми та ініціативи щодо підтримки бізнесу, закликавши українців з розумінням ставитися до тимчасових обмежень.

"Я впевнений, ми пройдемо цей виклик. Якщо це станеться раніше, ніж 24 квітня, ми скасуємо карантинні заходи і режим надзвичайної ситуації достроково. Бажаю вам усім міцного здоров'я", – додав він.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися