Померла з підозрою на коронавірус жінка з Сумщини була знахаркою і приймала людей
Україна

Померла з підозрою на коронавірус жінка з Сумщини була знахаркою і приймала людей

26 березня 2020, 12:18
0
-1
Сподобалось?
-1

На Сумщині 76-річна жителька села Козацьке, яка вчора померла у реанімації Конотопської ЦРЛ з підозрою на коронавірус, була місцевою знахаркою і приймала людей.

Про це ТСН підтвердив голова Конотопської РДА Микола Горбенко.

Вже відомо, що до села, де жінка мешкала, приїхали люди з Польщі – від них, найпевніше, вона і могла інфікуватися. Жінка жила з онуком, який працює фельдшером у службі швидкої допомоги. «16 березня у неї з'явилися симптоми: кашель, температура. У неї онук працює на швидкій допомозі фельдшером, він їй давав таблетки, щоб збивати температуру», - розповідає Микола Горбенко. 

Ще вона контактувала з працівниками пошти та була місцевою знахаркою і приймала людей. «Зі слів сільської старости були контакти, люди приїжджали, а який це період - чи раніше, чи пізніше – я не готовий сказати. Поштарка контактувала, яка заносила пенсію. Тож так ще три особи, які могли контактувати – водій, заступник відділення пошти і поштарка», - додає чоловік. 

За даними керівника Сумського лабораторного центру, під підозрою нині щонайменше три десятки людей. Але чи справді вона померла від захворювання коронавірусом ще не встановлено. Експрес тест на коронавірус двічі показав позитивний результат. Медики кажуть, що остаточний діагноз вони поставлять лише після того, як прийдуть результати аналізів із Сум. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися