На Дніпропетровщині горе-мати знімала порно зі своєю 4-річною донькою
Україна

На Дніпропетровщині горе-мати знімала порно зі своєю 4-річною донькою

31 березня 2020, 18:09
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники кіберполіції викрили 42-річну мешканку міста Вільногірськ, що на Дніпропетровщині, яка займалася виготовленням та розповсюдженням у мережі Інтернет дитячої порнографії. У створенні протиправного контенту фігурантка використовувала 4-річну доньку.

Про це повідомляє пресслужба поліції Дніпропетровщини.

Кіберполіція встановила, що у порнографічних матеріалах жінка використовувала свою 4-річну доньку, більшість протиправного відео знімала вдома. Створенням такого контенту фігурантка займалася близько 2 років. 

Відзняті матеріали дитячої порнографії зловмисниця збувала за грошову винагороду. Робила це на спеціалізованих форумах, у соціальній мережі та за допомогою месенджеру. Ціна одного відео становила тисячу доларів.

Правоохоронці провели обшук за місцем мешкання зловмисниці. За результатами вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони та інші речові докази, використані під час виготовлення порнографічних матеріалів.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Жінці оголосили про підозру. Їй загрожує до 10 років ув’язнення.  


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися