У Черкасах поліцейські замість штрафів роздають захисні маски
Україна

У Черкасах поліцейські замість штрафів роздають захисні маски

11 квітня 2020, 16:29
0
0
Сподобалось?
0

У Черкасах поліцейські патрулі не складають протоколи на тих, хто ходить містом без засобів захисту, а навпаки надають їх безкоштовно.

Про це розповіла речниця патрульної поліції області Зоя Вовк, пише Суспільне. Вони їх отримали від доброчинного фонду "Черкаси проти COVID-19". Така акція від поліцейських триватиме до кінця карантину.

Старший лейтенант поліції Ігор Миколаєнко, каже, що працівникам поліції роздали кейси з масками. Чоловік розповідає, що їх надав доброчинний фонд “Черкаси проти COVID-19”, який створили бізнесмени та підприємці міста.

«Проводимо акцію. Підходимо до людей, які перебувають у громадському місці без захисних засобів і запитуємо, чому вони недотримуються постанови кабінету міністрів 211. Деякі кажуть, що маски дуже важко купити», - каже Ігор Миколаєнко.

Зі слів речниці патрульної поліції області Зої Вовк, таку акцію вони влаштували, оскільки дії поліції отримують багато критики. Речниця додає, що патрульні міста щодня отримують 500 масок від фонду, щоб дарувати жителям міста.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися