На Одещині жінка посадила 11-річну доньку на ланцюг та морила голодом
Україна

На Одещині жінка посадила 11-річну доньку на ланцюг та морила голодом

12 квітня 2020, 21:22
0
0
Сподобалось?
0

На Одещині жінка посадила рідну дитину на ланцюга. Вона закувала 11-річній дівчинці руку та ногу, ще й з'єднала між собою.

З'ясувалося, що дитину ще й били та морили голодом, про це йдеться у сюжеті НТН.

Від народження до 8 років Карина мешкала у притулку. У будинок, де рідна мати посадила її на ланцюг, переїхала лише три роки тому. Місцеві взагалі не можуть зрозуміти, навіщо мати забрала дитину, адже тут вона була недоглянута та постійно голодувала. Через це регулярно втікала.

Поки мати та вітчим пиячили, дитина блукала селом. Карина навчалася у четвертому класі, але до школи часто не доходила.

Та й удома могла не з’являтися по чотири дні поспіль. Після того, як дівчинку у лютий мороз знайшли під шкільною котельнею, селяни зрозуміли – більше зволікати не можна. На вулиці тоді було мінус 12. Батьки були в алкогольному сп’янінні і дитину не шукали.

Карину знову відправили до притулку, а сільська рада звернулася до суду з проханням до суду позбавити батьків прав на дитину. Рідний тато – не заперечував, а от мати благала їй повернути дитину. Карина теж заявила, що хоче жити з мамою.

Суддя дослухався до прохання дитини, і Карина повернулася додому, а вже за місць – утекла. Разом з друзями дівчинка вешталася селом. Якось викрали курку, розклали багаття, щоб її засмажити і спалили покинутий будинок. Тоді матір попередили: якщо не візьметься за доньку - її знову відберуть.

Жінка стверджує, що саме сусіди порадили упіймати Карину, а щоб знову не втекла: посадити на ланцюг.

Мати зателефонувала шкільному працівнику та зізналася, що тримає дитину на ланцюгу. Коли селяни прибігли до помешкання і мати, і вітчим Карини були геть п’яні. 

Закуті руку і ногу кожну на окремому замку, ще й з’єднали між собою і так дівчинка промучилася чотири години. 

Карину відвезли до лікарні, виявилося, вона ще й голодувала. Хоча того вечора мати принесла з місцевої крамниці повну сумку продуктів. Але дитина не їла більше доби. Тіло дівчинки було в синцях та саднах. Лікарі негайно викликали поліцію. Встановили, що дитину побила мати.

Поліція розпочала досудове розслідування за фактом спричинення тілесних ушкоджень. Наразі її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Дівчинку поки оселили у центрі соціально-психологічної реабілітації.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися