«Слуги народу» прийшли в Раду у футболках з написами «Маю право на помилку»
Україна

«Слуги народу» прийшли в Раду у футболках з написами «Маю право на помилку»

14 квітня 2020, 14:31
2
-2
Сподобалось?
-2

Голова Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, народний депутат від фракції "Слуга народу" Сергій Бабак заявив, що комітет виступає на захист вчителів "Всеукраїнської школи онлайн", яких критикують у суспільстві за помилки. 

Про це Бабак сказав під час звернення до українського суспільства від імені членів комітету на позачерговому засіданні парламенту, - передає УНІАН.

Бабак з командою вийшли за трибуну не в офіційних костюмах, а джемперах з написом "Маю право на помилку", а їх послання було звернено на адресу вчителів, які під час викладання на камери допустили помилки, за що жорстоко поплатилися.

Він нагадав, що тиждень тому в історії України розпочався наймасштабніший освітній проект "Всеукраїнська школа онлайн". "Проект запустили менше ніж за два тижні без жодної копійки державного бюджету. Більше 40 вчителів стали волонтерами школи і почали записувати відеоуроки для мільйонів учнів, які через карантин були позбавлені можливості доступу до знань", - зазначив Бабак. 

За його словами, перші уроки, які вийшли на екрани у понеділок, ще вночі монтувалися, а вчителі ніколи раніше не мали досвіду працювати перед камерами для мільйонної аудиторії.

"Тому й виникли деякі помилки вчителів під час запису відеоуроків. Але замість слів підтримки цих вчителів, суспільство, соціальні мережі, політики та навіть їхні колеги почали висміювати і цькувати - такий собі суспільний булінг вчителів", - наголосив депутат. 

Він повідомив, що вчителі вирішили на волонтерських засадах допомогти системі освіти України, яка не була готова до тих викликів, перед якими усі постали. На його переконання, нетолернатність українського суспільства до помилок є однією з його фундаментальних хвороб. 

Депутат наголосив, що усі вчителі, як і медики, допомагають державі в умовах пандемії. "Медики на передовій борються за наше з вами життя, а вчителі - за гідне мабутнє наших дітей, а відтак, і за майбутнє наших героїв. І сьогодні всі вони герої!" - підсумував Бабак.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Иван Четвертак
    Иван Четвертак

    Машинист пассажирского поезда, выпил литр водки и пустил состав с пассажирами под откос, не соблюдая скорость на опасном участке дороги... Сотни погибших, сотни травмированных, масса калек... Он человек и имеет право на ошибку. Водитель спортивного автомобиля, считая себя профессионалом и игнорируя правила дорожного движения, разогнал авто в городе до 180 км и, не справившись с управлением, влетел в остановку с людьми - он человек имеет право на ошибку. Пилот авиалайнера с пассажирами, игнорируя указания диспетчера ждать команды разрешающей движение, считая себя умней, начал выруливать на взлетную полосу и врезался в другой авиалайнер с пассажирами, сотни трупов, пилот жив и не подлежит суду, так-как имеет право на ошибку... Идиоты, из ВР тусовочку сделали...

    16 квітня 2020, 00:23
    Відповісти
  • Иван Четвертак
    Иван Четвертак

    Мне бы очень хотелось, что бы в случае болезни, к ним в палату вошел доктор и медсестра с точно такими же надписями на халатах...

    16 квітня 2020, 00:26
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися