На Харківщині водій збив жінку, а тіло спалив
Україна

На Харківщині водій збив жінку, а тіло спалив

14 квітня 2020, 21:00
0
0
Сподобалось?
0

У Харківській області водій на смерть збив жінку, вивіз тіло в Донецьку область, спалив і закопав.

Про це повідомляє пресслужба поліції області.

12 квітня до Лозівського відділу поліції звернувся із заявою місцевий мешканець. Він повідомив, що його 59-річна дружина вдень на кілька хвилин вийшла з подвір’я на вулицю та зникла без вісті.

Наступного дня в районі вулиці Молодіжна в с. Домаха міста Лозова слідчі виявили на дорозі сліди, характерні для можливої дорожньо-транспортної пригоди.

Працівники слідчо-оперативної групи зафіксували  на асфальтовій поверхні дороги сліди гальмування, фрагменти битого скла, дзеркала та жіночій черевик. Заявник впізнав у ньому взуття своєї зниклої дружини.

Як розповів начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Харківській області Олександр Умніков, в той же день до Лозівського відділу поліції  звернувся із явкою з покутою 31-річний мешканець села Катеринівка Лозівського району.

Він заявив, що 12 квітня близько 15-ї години їхав на автомобілі "ВАЗ Калина» через село Домаха міста Лозової в напрямку 4 мікрорайону. На вулиці Молодіжній він не помітив пішохода-жінку, яка йшла по узбіччю в попутному з ним напрямку, та збив її на смерть.

Щоб все приховати, чоловік затягнув тіло збитої жінки до свого автомобіля та вивіз на територію Донецької області, де підпалив і закопав. Зловмисник  залишив свій автомобіль на території Донеччини та повернувся додому.

"Факт даної події слідчі кваліфікували за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. На даний час із громадянином працюють слідчі. Йому оголошено про підозру у вчиненні даного кримінального правопорушення. Відповідно до санкції статті чоловіку загрожує тюремне ув’язнення на строк до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого", - додали в поліції. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися