Митрополит Онуфрій підхопив коронавірус і ліг у лікарню під чужим іменем - ЗМІ
Україна

Митрополит Онуфрій підхопив коронавірус і ліг у лікарню під чужим іменем - ЗМІ

18 квітня 2020, 17:32
0
0
Сподобалось?
0

Очільник УПЦ МП (РПЦ в Україні) митрополит Онуфрій та його права рука митрополит Антоній отримали позитивний результат на коронавірус COVID-19. Вони нібито лягли до лікарні під чужими іменами, аби зберегти свою проблему у таємниці й врятувати підірваний митрополитом Павлом авторитет церкви.

Про це повідомляє ресурс «Релігійна правда» та інші джерела у ЗМІ.

Після отримання підтвердження про зараження небезпечною інфекцією Антоній ще їздив у Києво-Печерську лавру на ефір на телеканалі «Україна» маючи температуру і закликав всіх іти до храму за благодатним вогнем.

Сам же Онуфрій, нібито ліг у столичний інститут серця керований Борисом Тодуровим. У цьому непрофільному закладі обладнали високотехнологічну інфекційну палату. Борис Тодуров є прихильником ЦПЦ МП (РПЦ в Україні).

Як зазначають у «Релігійній правді», після публікації матеріалу про захворілого на COVID-19 митрополита Онуфрія та його правої руки митрополита Антонія, на сайт видання здійснюється масована DDoS-атака. Тому оперативну інформацію почали публікувати на своїй сторінці у «Фейсбуку».

«Онуфрій та Антоній перебувають в Інституті серця МОЗ України. Після публікації нашого матеріалу обидва терміново приїхали з лікарні до Києво-Печерської лаври, думають над записом відеозвернення. Вони мають повідомити, що здорові та перебувають вдома», - йдеться у свіжому повідомленні.

В УПЦ МП всю цю інформацію спростовують.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися