На Буковині з різницею у день померли два брати, у них підозрюють коронавірус
Україна

На Буковині з різницею у день померли два брати, у них підозрюють коронавірус

21 квітня 2020, 22:25
0
0
Сподобалось?
0

21 квітня у Їжівцях Сторожинецького району Чернівецької області поховали братів 19-річного Андрія та 25-річного Івана Фрунзів. Обоє мали підозру на коронавірус. Померли в лікарні з різницею в один день.

Ритуальний автомобіль спочатку привіз на сільське кладовище труну з тілом молодшого брата, потім – старшого. Через карантин труни з тілами юнаків не заносили до церкви, а відразу відвезли на кладовище, повідомляє molbuk.ua,

Похорон відвідали кілька десятків друзів померлих. Провели братів в останній путь і односельчани, які зовсім не були з ними знайомі. Люди, з урахуванням карантинних заходів, тримали дистанцію одне від одного. Разом з матір'ю та старшим братом хлопців плакало все село.

"Це були працьовиті, виховані хлопці! Вже встигли були збудувати гарні будинки, а старший мав одружуватися! Плачемо усім селом! Величезне горе не тільки для родини, а й для усього села! Молимося за те, що Господь забрав їх на небеса. Адже кажуть, що у світлий тиждень ворота до раю відчинені", - кажуть родичі померлих.

У реанімації зараз перебуває батько і бабуся братів, повідомили голова Чудейської територіальної громади Анатолій Піцул. Молодший брат помер на Великдень о 22:50.

"Був госпіталізований вранці 17 квітня по напрямку сімейного лікаря з діагнозом негоспітальна правобічна пневмонія. Лікарі доклали максимум зусиль, щоб врятувати молодій людині життя. Він був підключений до оксигенатора, потім на інвазивної вентиляції легенів . Заключний діагноз: негоспітальна двобічна полісегментарна вірусно-бактеріальна пневмонія, набряк легенів, бактеріальний шок. У хлопця не було ніяких супутніх діагнозів ", - повідомив голова Сторожинецької райдержадміністрації Дмитро Балінов.

Вранці 21 квітня помер його старший. Він теж був підключений до апарату штучної вентиляції легенів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися