Попри карантин в центрі Києва працює ресторан «слуги народу»
Україна

Попри карантин в центрі Києва працює ресторан «слуги народу»

27 квітня 2020, 23:18
0
0
Сподобалось?
0

Не дивлячись на карантин, в центрі Києва продовжує працювати ресторан депутата від Слуги народу Миколи Тищенка, але там приймають обраних клієнтів.

Про що йдеться в програмі «Наші гроші». 

Мова йде про заклад «Велюр», куди приїжджають гості і проводять там  декілька годин. Відвідувачами ресторану виявилися нардеп Антон Яценко, партнер олігарха Ігоря Коломойського і помічник нардепа від СН Павло Куфтирьов, депутат і колишній сценарист Кварталу 95 Олександр Кабанов, менеджер Метінвесту Віталій Кисіль, перший заступник голови Офісу президента і екс-продюсер Кварталу 95 Сергій Трофімов, депутат Ігор Негулевський. Також знімальна група зафіксувала, як виходять з ресторану ще майже 10 людей, ідентифікувати яких не вдалося. При цьому в самому ресторані на спробу журналіста замовити столик відповіли, що не працюють. Депутат Яценко на питання, що він робив в ресторані Велюр, відповів, що не був там. Депутат Кабанов теж спочатку сказав, що не був у ресторані, але після уточнюючих питань зізнався: "Я ж у Колі був. Це Тищенко. Це ж його ресторан". Сам нардеп заперечує, що він власник ресторану «Велюр». 

На запитання журналіста, що там робили народні депутати, він сказав: "Це питання не до мене". "Але ви ж власник", - уточнив журналіст. "Здрастуй", - відповів йому депутат і пішов.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися