Зеленський таки знайшов місце для Саакашвілі у владі
Україна

Зеленський таки знайшов місце для Саакашвілі у владі

30 квітня 2020, 17:08
0
0
Сподобалось?
0

Для колишнього президента Грузії та екс-керівника Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі знайшли інший формат роботи в українській владі, заявив голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Голосів за його кандидатуру вистачає, але Міхеіл Саакашвілі в останні кілька днів проводив тривалі консультації з президентом (Володимиром Зеленським - ред.), і вони знайшли інший формат, в якому вони працюватимуть, - нова посада. Яка - я не можу сказати, тому що це ініціатива президента", - сказав Арахамія на брифінгу в четвер після позачергового засідання Верховної Ради.

Водночас голова фракції "Слуга народу" додав, що якщо кандидатуру Саакашвілі все-таки запропонують на посаду віце-прем'єр-міністра з питань реформ, то в парламенті є голоси за його призначення.

"У нас є голоси для того, щоб ухвалити це рішення, але, за моєю інформацією, буде інше рішення, і президент уже його відпрацював з паном Міхеілом, і про це стане відомо, можливо, сьогодні трохи пізніше, а можливо, на початку наступного тижня", - додав депутат.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися