«На «Епіцентр» склали 29  протоколів», – Аваков
Україна

«На «Епіцентр» склали 29 протоколів», – Аваков

4 травня 2020, 14:02
0
0
Сподобалось?
0

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що за останній час поліція провела перевірку роботи мережі
будівельних гіпермаркетів "Епіцентр" та склала 29 адміністративних протоколів за порушення карантину.

Про це він заявив під час засідання уряду 4 травня, - пише ТСН.

"За останній час поліція склала 10 303 протоколи про порушення карантинних норм. За останні 3 дні ми провели перевірку 162 будівельних супермаркетів, зокрема "Епіцентр", "Нова лінія" та інші об’єкти. Зараз маємо протоколи щодо порушень, зокрема 94 протоколи щодо супермаркетів, 29 протоколів щодо мережі "Епіцентр", 140 протоколів щодо порушення об’єктів громадського харчування", - повідомив Аваков.

За його словами, у гіпермаркетах Епіцентр" та "Нова лінія" були випадки, коли в них торгували меблями, предметами електроніки, та іншими товарами, що не передбачено умовами карантину. Він пообіцяв за це відповідальність.

"Хочу сказати, що загалом перевірка встановила майже у кожній області порушення. Ми маємо в лідерах Рівненську область. У нас зараз є серед об’єктів харчування 26 випадків, коли об’єкти працювали із порушеннями. Донецька область – 17. Харківська – 14, Запорізька -12, і т.д. Зокрема і ресторани у місті Києві – "Виноградний хутір", "Мон Шер", "Велюр", "Фабіус". Усі ці ресторани порушили, на наш погляд, вимоги карантину. Мають місце адміністративні протоколи. Вважаю, що суди нас підтримають у цьому. Зараз всі ці заклади зачинені та виконують наші вимоги", - розповів очільник МВС.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися