Відомі нові подробиці вбивства 13-річної дівчинки на Харківщині, голову якої  мати носила у пакеті
Україна

Відомі нові подробиці вбивства 13-річної дівчинки на Харківщині, голову якої мати носила у пакеті

5 травня 2020, 16:27
0
0
Сподобалось?
0

13-річну дівчину в селі Подвірки, що під Харковом, міг вбити один із родичів-чоловіків, а не її рідна мати.

Про це розповіла знайома родини Лариса Семенихіна, пише "Город Х".

"Я близько знайома з родиною, дружу з тіткою підозрюваної. Це сім'я алкоголіків-наркоманів, яка опустилася. Там чоловіки люті в рідні - п'ють, наркотики вживають, а жінки - жертви. Причому не одне покоління. Батьки Тетяни й Антона померли давно, але брат має право на частину будинку, тому і живе там. Та ще дружки його... Тетяна одна в сім'ї працювала, вони її використовували. Брат зривав замки, третирував сестру і племінницю. Таня ж просила допомоги у поліції! Постійно зверталася, але кому вони потрібні - злидні з родичами алкоголіками-нахлібниками", - повідомила вона.

За словами жінки, двоюрідний брат Тетяни П’янової, яку підозрюють у жорсткому вбивстві своєї доньки, 2004 року під впливом наркотиків убив батька і бабусю.

"Відсидів 15 років, минулого року випустили. Поліції до тих, хто вийшов з в'язниці, діла немає. А він, може, жив-гостював у брата і сестри. Ті, хто знає цю сім'ю і їхню рідню, схильні думати, що мати, як і дівчинка, - жертви чоловіків алкоголіків-наркоманів, які живуть там всі купою. Я думаю, над Танею і донькою по-звірячому познущалися свої ж чоловіки. Добре б слідство розібралося, а не так, як завжди. Дуже легко повісити все на жінку, можна і не напружуватися", - зазначила вона.

Також Семенихіна запевнила, що сусіди не говорять всієї правди на камеру через сильний страх.

"Їх теж можуть знайти з відрізаною головою", - пояснила жінка.

Нагадаємо, у четвер, 30 квітня, близько 6-ї ранку на околиці Харкова помітили голу закривавлену жінку в неадекватному стані з ножем та пакетом, у якому була людська голова.

За декілька годин до поліції звернувся чоловік, який повідомив, що мешкає разом із сестрою та її 13-річною донькою, і виявив обезголовлене тіло племінниці. 

За скоєне жінку відправили на два місяці за ґрати. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися