У Миколаєві з пологового виписали породіллю, яка здолала коронавірус
Україна

У Миколаєві з пологового виписали породіллю, яка здолала коронавірус

7 травня 2020, 18:00
0
0
Сподобалось?
0

Жінка,яка вагітною з діагнозом короновірус потрапила в лікарню Миколаєва ще 3 тижні тому, нарешті з новонародженим сином виписується з лікарні.

Жінка із села Вороновка, де виявили перших хворих на коронавірус в області, - пише ТСН.

Каже – ні з ким не зустрічалася, з дому виходила дуже  рідко. Тож сподівалася, недуга її омине. «Просто пішла до магазину один раз і після того в мене вже одразу виявили», - пригадує жінка. 

Головний лікар пологового каже, що Світлані пощастило. Вірус в неї виявили на ранній стадії і їй одразу почали лікування. Воно тривало три тижні, за два дні до пологів Світлані повідомили, аналізи негативні, вона здорова. Жінка народила хлопчика- майже 3 з половиною кілограми. Хвилювалася, чи не заразила його під час вагітності. «Ми взяли і в дитини посів - він негативний, тому сьогодні ми виписуємо», - каже головний лікар Пологового будинку №1 м.Миколаєва Євген Волохов.

До породіллі, яка здолала коронавірус, сьогодні чи не в чергу стають і чиновники. Щоправда, в палату не заходять, бо ж карантин, лише передають дарунки і вітають через вікно палати. 

Щасливий батько каже, що вдома ще 4 дітей. Згадує, як перелякався, коли у дружини виявили коронавірус. І досі не розуміє, як вона підхопила недугу. Бо крім неї, ніхто в родині не захворів.

Світлана впевнена, що окрім лікарів, одужати їй допоміг синочок. Назвали його - Тимофієм. Обіцяє, що сидітиме з немовлям удома, бо ж в районі вже чотири десятки інфікованих, і їхня кількість збільшується щодня. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися