На Харківщині викрали та зґвалтували 17-річного хлопця
Україна

На Харківщині викрали та зґвалтували 17-річного хлопця

8 травня 2020, 20:12
0
0
Сподобалось?
0

У селі Рогань Харківської області двоє чоловіків викрали 17-річного хлопця, якого жорстоко побили і зґвалтували. Постраждалого юнака з численними забоями побачили перехожі на зупинці громадського транспорту. Зараз він перебуває у важкому стані в лікарні.

Про це повідомляє ТСН.

За словами матері постраждалого, її сина катували двоє чоловіків, щоб помститися за те, що він нібито образив подругу його колишньої дівчини. Посилаючись на розповідь сина, якому через численні травми важко говорити, жінка розповіла, що хлопця кілька годин ґвалтували держаком від лопати, били арматурою, намагалися зривати нігті з рук, зв'язували руки, ноги, голову скотчем, заливали горілку.

"Погрожували, що він зараз стане "кормом для риб", вони намагалися зривати йому нігті на руках говорили, що болгаркою відпиляти йому ноги", - каже матір потерпілого підлітка.

Крім того, на його спині намагалися вирізати лезом лайливе слово. А свої знущання вони знімали на відео у присутності дівчини, через яку стався інцидент.

Жінка каже, що у її сина зламані чотири ребра, ніс, внутрішня кровотеча в органи черевної порожнини, у потилиці й гематоми по усьому тілу.

"Над ним працюють нейрохірурги, щелепно-лицьові хірурги, травматологи і хірурги. За словами лікарів, реабілітація буде дуже довгою", - зазначає матір.

Хлопець розповів журналістам, що відпустили його лише з умовою, що він нікому не розповість про напад.

У поліції кажуть, що тілесні ушкодження хлопцеві завдали двоє місцевих жителів 32 та 38 років, з якими юнак він нібито розпивав алкогольні напої. Зараз їх розшукують. За умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень нападникам загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися