Біля берегів Африки пірати викрали українця
Україна

Біля берегів Африки пірати викрали українця

10 травня 2020, 12:15
0
0
Сподобалось?
0

У Міністерстві закордонних справ України заявляють, що біля берегів Екваторіальної Гвінеї пірати напали на судно і викрали українця-члена екіпажу.

Як повідомив УНІАН директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев пірати напали на судно RIO MITONG (прапор Коморських Островів, судновласник бельгійська компанія SMART S&P SA, оператор судна – ITS INTERNATIONAL TRADE). 

«За попередньою інформацією, захопили та вивезли у невідомому напрямі одного громадянина України – члена екіпажу судна», - поінформував Погорельцев. 

Наразі посольство України в Бельгії встановлює контакт з компаніями судновласником та оператором судна щодо перевірки зазначеної інформації та з’ясування обставин справи.

Посольства України в Сенегалі (відповідає за Екваторіальну Гвінею) та Нігерії (найближча дипломатична установа до місця події) звернулися до місцевих компетентних органів з метою підтвердження факту захоплення громадянина України.

Справа перебуває на контролі причетних закордонних дипломатичних установ України та Департаменту консульської служби МЗС.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися