До моргу тіло не довезли: подробиці зникнення мертвого немовляти на Запоріжжі
Україна

До моргу тіло не довезли: подробиці зникнення мертвого немовляти на Запоріжжі

13 травня 2020, 17:04
1
0
Сподобалось?
0

Адвокат сім'ї з Енергодара, що на Запоріжжі, яка не може знайти тіло свого мертвого новонародженого немовляти, встановила, що тіло малюка забрав якийсь водій.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Як зазначила адвокат, спочатку водій стверджував, що забув тіло в морзі, а потім заявив, що не пам'ятає, куди подів малюка.

"Мені розповіли, що спочатку цей водій говорив, що коробку з тільцем просто забув в морзі. Потім почав говорити, що не пам'ятає куди його дів. Можете собі це уявити?! Нам в самому цьому морзі говорять: "Ви що, знущаєтесь? Як це забув тіло? Ми ж знаємо, скільки у нас тут знаходиться тіл. Він точно його забрав", – каже адвокат.

Однак в морг Енергодара тіло дитини так і не надійшло. Разом з тим, адвокат сім'ї вважає, що вони ніколи не дізнаються куди ж насправді поділи тіло маленької дівчинки.

"Моя версія – дитину могли по шляху в Енергодар завезти в приватну клініку і здати на стовбурові клітини. Але є й інша малоймовірна версія, хоча теж має право на існування. Мені дзвонила дуже відома гінекологиня. Справа в тому, що тільце дівчинки показували бабусі, воно не мало ознак життя. А лікар каже, звідки ви знаєте, що це тільце саме ваше? Як то кажуть, немає тіла, немає справи", – передбачає адвокат.

Нагадаємо, у пологовому будинку Енергодара молода жінка не вижила після кесаревого розтину, а вбитий горем батько вже два місяці не може поховати крихітну дочку, тіло якої безслідно зникло. Лікарі при цьому плутаються в свідченнях.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Тетяна
    Тетяна

    Якщо б це дитя було померле, то везуть його НЕ в коробках, а в ємностях металевих. У патологоанатома у прозектурі залишаються скельця із матеріалом померлої (якщо померла) дитини. Всі дії з дитиною заносяться до журналу. Ховає НЕ водій, а офіційно ритуальна служба, забирають під підпис. Інакше це викрадення людини. Кремація заборонена (цього ми домоглись ще тоді, коли в Україні масово викрадали новонароджених, зокрема, у Харкові - до 6 тис на рік ) медики будуть тримати корпоративну оборону і все брехати. Але кінці можна знайти . Відстежити від народження , де знаходиться плацента. Все це має ховатись окремо і під опис.

    13 травня 2020, 19:46
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися