Кабмін прийняв рішення щодо запуску громадського транспорту
Україна

Кабмін прийняв рішення щодо запуску громадського транспорту

20 травня 2020, 16:17
0
0
Сподобалось?
0

Кабінет міністрів України затвердив графік запуску транспортного сполучення в Україні. 

Як повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій у Телеграмі, відповідне рішення було ухвалене на сьогоднішньому засіданні уряду.

«Робота транспорту в Україні поступово відновлюватиметься вже з 22 травня. Регіони України, в яких за останні 7 днів на 100 тисяч населення налічується в середньому менше 12-ти нових випадків COVID-19, середня кількість ПЛР та ІФА тестувань становить більше 12-ти, а завантаженість ліжок в лікарнях, куди госпіталізують пацієнтів з коронавірусом, складає менше 50%, можуть послабити протиепідеміологічні заходи та поступово відновлювати роботу транспорту», - пише Криклій. 

Він зазначив, що з 22 травня відновлять регулярні і нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом в міському, приміському, внутрішньообласному і міжнародному сполученні. 

Також з 25 травня запустять перевезення пасажирів у метро, ​​а з 1 червня - залізничні пасажирські перевезення в міському, регіональному, далекому внутрішньому і міжобласному сполученні. 

«З 1 червня - міжобласні пасажирські перевезення автомобільним транспортом. З 15 червня - прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення авіаційним транспортом», - зазначив міністр.

Криклій зазначив, що обов'язкова вимога для мандрівників - масковий режим, температурний скринінг працівників, постійна дезінфекція транспорту. 

«У випадку здійснення перевезення до регіону, в якому не діють послаблення протиепідемічних заходів, дозволяється перевезення в межах 50% від кількості місць для сидіння за умови розсаджування пасажирів з вільним місцем поруч, спереду та позаду», - написав він.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися