Поліцейський-ґвалтівник з Київщини недавно одружився
Україна

Поліцейський-ґвалтівник з Київщини недавно одружився

26 травня 2020, 12:44
0
-2
Сподобалось?
-2

Один з поліцейських, яких підозрюють у побитті та зґвалтуванні дівчини у Кагарлику, майже рік назад тільки одружився. 

Відповідні світлини про урочисту подію він розмістив на своїй сторінці у мережі, під якими вже зібралася низка "хейтерських" коментарів, - пише ТСН.

Зокрема, після появи 25 травня у ЗМІ інформації про причетність оперативника та керівника одного з секторів Кагарлицького відділення поліції до катування та зґвалтування дівчини, користувачі почали під фото з весілля поліцейського писати наступного змісту коментарі: "Вбивця!", "Зі своєю дружиною такого не зробив би...Може в зоні прийде розум", "Рідкісна тварина", "Кат". 

Затриманими за підозрою у зґвалтуванні дівчини у Кагарлику в приміщенні відділення поліції виявилися оперуповноважений 1991 року народження та 35-річний начальник сектору кримінальної поліції Кагарлицького ВП Обухівського відділу. 

35-річний начальник сектору кримінальної поліції Обухівського відділу має звання капітана поліції та є уродженцем Західної України. У нього є дружина та двоє синів. На Київщину поліцейський перевівся після служби на Донбасі, куди він подався після початку військового конфлікту.

Нагадаємо
, 24 травня до місцевої лікарні звернулася дівчина 1994 року народження із повідомленням про побиття та зґвалтування. З її слів, до цих правопорушень причетні співробітники поліції. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися