У Кривому Розі жінка покинула своїх 7 дітей заради коханця
Україна

У Кривому Розі жінка покинула своїх 7 дітей заради коханця

30 травня 2020, 16:48
0
0
Сподобалось?
0

Приголомшлива історія з Кривого Рогу - там молода жінка проміняла своїх 7 дітей на залицяльника!

Сусіди ж розповіли про жінку ще більше разючих деталей, про загадкову смерть її дитини та залишене в пологовому немовля.

Про 35-річну Валерію, яка на початку весни кинула сімох малолітніх дітей і зникла, сусіди вкрай негативної думки. Розповідають, ще одного сина горе-матір не догледіла - дитина втопилася у ванній. А мати з чоловіком в той час розпивали спиртне. 

Старшому синові Валерії - 18 років, він живе окремо. Інші семеро - від 3 до 15 років. Ще одного хлопчика - 10-го за рахунком, жінка взимку відмовилася забирати з пологового будинку, адже саме він міг стати їй перешкодою у новому коханні, заради якого вона і втекла з дому.

Журналістам вдалося відшукати нову адресу багатодітної матері, однак спілкуватися на камеру Валерія категорично відмовилася. Проте її так звана свекруха від чергової коханки сина не в захваті. «Я її не визнаю і одразу їй сказала, що вона тут ніхто і звати її ніяк», - каже на камеру жінка. 

Тим часом 4 синів і 3 доньок уже відвезли до дитячої лікарні. Приїхати і бодай попрощатися зі своїми кровинками Валерія не захотіла. 

«На сьогодні діти знаходяться в задовільному стані. Вони повністю обстежені і тепер готуються до переводу у дитячий притулок», - каже Віталій Ніцевич - завідувач педіатричного відділення Криворізької дитячої лікарні №4.

Але перед цим ще з місяць діти проведуть у стінах реабілітаційного центру, адже за законом державні органи мають офіційно позбавити Валерію батьківських прав і встановити над неповнолітніми опіку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися