МВС показало затримання КОРДом підозрюваних у стрілянині на Київщині
Україна

МВС показало затримання КОРДом підозрюваних у стрілянині на Київщині

30 травня 2020, 18:26
0
0
Сподобалось?
0

Міністерство внутрішніх справ оприлюднило відео, як співробітники поліції особливого призначення України (КОРД) затримували в Броварах підозрюваних у стрілянині.

Відео затримання опубліковане на каналі МВС в Youtube.

Нагадаємо, 29 травня, рано-вранці в Броварах влаштували стрілянину в районі Торгмаш. За попередньою версією, стався конфлікт між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, і нелегальними перевізниками.

Пізніше з'явилося відео ранкової стрілянини в Броварах.

Глава МВС Арсен Аваков доповів президенту Зеленському, що конфлікт стався між представниками фірм, які займаються пасажирськими перевезеннями в Броварах, і, за однією з версій, може бути пов'язаний з корупційними оборудками з тендерами щодо розподілу маршрутів.

Як повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці в Фейсбуку, у Броварському суді 30 квітня розпочалася процедура визначення запобіжного заходу для 21 затриманого після кримінальних розбірок перевізників у Броварах.

"Поліція і прокуратура вимагають для всіх затриманих тітушок запобіжного заходу у вигляді безальтернативного арешту на два місяці. Поліція на сьогодні визначила понад 60 учасників перестрілки, включаючи замовників. Частина з них намагається сховатися. Але це їм не вдасться.Всіх знайдемо і передамо до суду для визначення міри і ступеня вини кожного", - написав Геращенко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися