«У виконавчій службі є величезний корупційний сегмент», – очільник управління юстиції на Львівщині
Україна

«У виконавчій службі є величезний корупційний сегмент», – очільник управління юстиції на Львівщині

1 червня 2020, 19:43
0
0
Сподобалось?
0

29 травня в ефірі телеканалу «Правда ТУТ» Керівник Західного міжрегіонального управління Юстиції України Юрій Добош розповів про незаконно накладені арешти, стоп-списки великих боржників та маніпуляції з оцінкою арештованого майна.

Він наголосив, що основним пріоритетом його діяльності є викорінення з управління Юстиції цих злочинних схем навіть попри опір самої системи.

«В системі виконавчої служби є маса проблем – починаючи від того, що неофіційно існують так звані «стоп-списки», в яких вказані ті особи, майно яких не варто конфісковувати навіть попри рішення суду і закінчуючи тим, що іноді «утилізовують» майно, яке було виставлено на безоплатну передачу навіть при наявності заявників», - розповів Юрій Добош.

Очільник управління наголосив, що всі ці схеми існують роками, і є старі кадри, в тому числі в управлінні Юстиції, які є учасниками та організаторами цих схем.

«Ми змінюємо законодавство в частині діяльності виконавчої служби, паралельно на місці контролюємо діяльність державних виконавців і робимо все, аби знищити корупційні схеми», - підсумував Добош.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися