Коломойський став дідусем одразу двох онуків
Україна

Коломойський став дідусем одразу двох онуків

4 червня 2020, 16:42
0
0
Сподобалось?
0

У олігарха Ігоря Коломойського у родині свято. Його донька Анжеліка народила двійнят, подарувавши бізнесменові одразу двох онуків. Як назвали малюків, поки не відомо.

Олігарх особисто ще не ділився своєю радістю. За нього це зробив його друг та колега із депутатської групи “За майбутнє” Ігор Палиця в ефірі одного з українських телеканалів. Діти 35-річної доньки олігарха народилися 2 червня в Женеві. 

Як відомо, донька Коломойського у 2011-му році вийшла заміж за Олега Бокоєва. Але з ним вона вже розлучилася, і народила від свого цивільного чоловіка у Женеві. Мати дітей Коломойського, Ірина, також проживає у Швейцарії.

Коломойський також має сина Григорія, який грає в баскетбольному клубі “Дніпро”, що належить бізнесмену. До цього Коломойський-молодший грав в ізраїльському клубі “Маккабі Рішон ле-Ціон”, а під час навчання в Америці був членом університетської баскетбольної команди в Клівленді. 

Анжеліка і Григорій Коломойські входять в десяток найбагатших спадкоємців в Україні. Ігорю Коломойському належить статок в розмірі $4,187 млрд, тому його дітям і онукам забезпечене безбідне життя.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися