Душила подушкою: у Запоріжжі виховательку підозрюють у вбивстві дитини
Україна

Душила подушкою: у Запоріжжі виховательку підозрюють у вбивстві дитини

4 червня 2020, 17:58
0
0
Сподобалось?
0

Слідчі знайшли записи з камер спостереження, де видно, як вихователька із Запоріжжя, яку підозрюють у вбивстві дитини, затуляє обличчя дівчинці подушкою, що могло і спровокувати її смерть. 

Про це інформує ТСН. 

Поліція знайшла відео з камер: там видно, як жінка бере подушку та прив'язує її до обличчя дівчинки, що плаче. Після цього лишає дитину в окремій кімнаті на самоті.  

«При вивченні відео ми виявили, що вона намагалася приховати факти: по-перше вона стерла це відео, залишилися фрагменти файлів, які були відновлені. І ми зрозуміли, що вона не робила реанімаційних заходів, а навпаки - намагалася приховати ту ж подушку, дзвонила знайомим, роздягла дитину, помила килими, де були сліди того, що дитина зригувала»,- розповідає адвокат потерпілих Тимур Мамедов.

Нині зловмисниці обирають запобіжний захід.

Відомо, що загиблу дівчинку, якій виповнився рік і два місяці, декілька днів тому батьки уперше привели у приватний дитячий садочок, принаймні так його називала вихователька. Дітей вона доглядала у власній трикімнатній квартирі.

Батьки віддали їй здорову дівчинку, а за годину вихователька зателефонувала і сказала, що дитина не дихає. "Швидку" викликали вже батьки, вони самі намагалися реанімувати малечу до приїзду медиків, але дівчинка померла.

Згодом з'ясувалось, вона захлинулась блювотою, коли плакала. Вихователька своєї провини не визнавала, навіть заперечувала, що брала на догляд дітей.

Сусіди кажуть, нелегальний садочок вона утримувала кілька років. Щодня до неї приводили з десяток дітей, усім до 2 років. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися