Облив дружину бензином прямо в магазині і підпалив: жахлива смерть на Полтавщині
Україна

Облив дружину бензином прямо в магазині і підпалив: жахлива смерть на Полтавщині

5 червня 2020, 11:11
0
0
Сподобалось?
0

4 червня у Кременчуці Полтавської області чоловік підпалив колишню дружину у магазині побутової хімії. Жінка померла.

Про це повідомляє УНІАН.

«Близько 16-ї години, колишній чоловік жертви прийшов до магазину декоративної косметики та побутової хімії, де вона працювала продавчинею, зачинився із середини, облив жінку бензином та підпалив. Перехожі одразу про подію повідомили в поліцію. На момент прибуття екстрених служб вогонь вже охопив значну площу магазину. Пожежу ліквідували. На жаль, жінка отримала не сумісні з життям травми і померла на місці», – заявив начальник поліції Полтавської області  Іван Вигівський. 


На місці працівник охоронної фірми Андрій, який з напарником першим приїхав на виклик, розповів подробиці жахливого вбивства. 

«Через скло я побачив, як всередині чоловік б'є жінку. Ми намагалися зламати замок на решітці, але потім я побачив як він починає обливати її бензином. Після чого почали зривати замок всім, чим тільки можна. Тоді ж я побачив, як він підпалив грілку, після цього пролунав вибух – нас з напарником відкинуло. Далі ж ми відразу взяли з машини вогнегасники та намагалися хоч якось затушити пожежу, але безуспішно. Особисто я вибивав двері, я бачив її очі перед смертю, але не міг допомогти», – розповів працівник охоронної фірми. 

Наразі відкрили кримінал за статтею умисне вбивство. Зловмисника затримали, йому загрожує від 10 до 15 років тюрми або довічне позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися