У Києві чоловік підпалив себе на мітингу проти Авакова
Україна

У Києві чоловік підпалив себе на мітингу проти Авакова

5 червня 2020, 13:11
0
0
Сподобалось?
0

На акції за відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, яка проходить зараз під Верховною Радою, чоловік намагався вчинити самоспалення. Поліції вдалося швидко загасити загоряння.

Про це повідомляє Громадське.

Відомо, що це житель Нової Каховки Юрій Ляшенко. Сім’я Ляшенків прийшла на мітинг проти Авакова через рейдерське захоплення. За словами Ляшенка, у них відібрали майно. У 90-х Ляшенки збудували офіційно кількаповерховий будинок під ПП «Атлас». Вони жили самі на останньому поверсі, а інші здавали в оренду бізнесу.

Син Юрія, Максим Ляшенко, каже що, у вересні 2018 року в них пробували відібрати будинок, але не змогли, а у 2019 році кажуть, прийшли 20 бандитів і просто відібрали будинок і викинули їх на вулицю. Сім'я написала заяву в поліцію, але справу 9 місяців не порушували. Ляшенки стверджують, що рейдерів кришувала поліція.

Через це сьогодні Юрій Ляшенко вирішив підпалити себе на знак протесту проти свавілля. Він вимагає відставки Авакова і справедливості у справі з рейдерським захопленням його майна.


Нагадаємо, сьогодні, 5 червня, народні депутати заслухали очільника МВС у парламенті з доповіддю щодо резонансних кримінальних подій, зокрема щодо перестрілки в Броварах та зґвалтування жінки у поліцейському відділку в Кагарлику.

Фото на головній - Українська правда


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися